U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Producten die u specifiek voor uw auto besteld  via deze webwinkel  worden op maat besteld en gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Onder deze producten vallen alle Plug and Play ecu’s van Link en Emtron incl. op maat gemaakte draadbomen. Neem contact op via info@vreedijk.nl als u twijfelt over uw aankoop. Wij begeleiden u graag zodat u geen verkeerd product geleverd krijgt.

De kosten voor retourzending van u thuis naar de Vreedijk-Engineering zijn voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per pakket. Wij adviseren u uw zending verzekerd of aangetekend te retourneren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en  in de originele staat en verpakking aan Vreedijk-Engineering  geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht verzoeken wij u contact met ons opnemen via info@vreedijk.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Contact – Vreedijk

Algemene voorwaarden – Vreedijk