Vreedijk-Engineering is Nederlands importeur van Linkecu en Emtron. Wij kunnen u hierdoor een perfect stand-alone systeem aanbieden die past bij uw auto, wensen en uw budget. Linkecu heeft een breed scala aan plug and play systemen voor Subaru,Mitsubishi,Honda,Nissan,Mazda,Toyota ,Volkswagen,Mini en BMW. Hierdoor kunt u direct aan de gang en hoeft u geen bedrading aan te passen. In de meeste gevallen past de ecu van Link in de standaard behuizing.

Tevens is er over nagedacht dat er d.m.v. extra connectoren je extra uitgangen krijgt voor verschillende optie die u wilt toevoegen. Bijvoorbeeld extra sensoren, of extra schakelaars enz. Daarnaast heeft Linkecu ook een ruim programma in wire-in Systemen. Bij de ecu kan u dan kiezen uit draadbomen van verschillende lengtes met de juiste connector eraan voor de ecu.

De software is erg gebruik vriendelijk met een uitgebreide manual erin over hoe u alles moet aansluiten en waar de setting’s in de software voor dienen. Link ecu’s biedt life time warranty over de ecu’s !

Emtron ecu’s is een wat complexer systeem wat u meer de vrijheid geeft in afstellingen en meer voldoet aan de nieuwere types auto’s. Tevens kan de ecu gecombineerd een motor en automatische versnellingsbak aansturen met alles wat er nog bij komt kijken. Emtron ecu’s is nog een jong bedrijf maar heeft toch al flink wat bereikt met hun systemen in de Motorsport wereld. Emtron biedt 2 series aan de SL en de KV. De SL series zijn te krijgen voor 4 cilinder motoren, 6 cilinders en 8 cilinders. De KV series zijn nog meer uitgebreid en zijn aan te bevelen vanaf 8 cilinders tot 16 cilinders sequentieel aan te sturen en bieden meer in en outputs. Emtron biedt ook enkele plug and play systemen. Zoals voor de Nissan GTR is er een compleet systeem leverbaar en werkt de ecu ook met het canbus systeem van de auto. Voor de nieuwere type’s van  Subaru en Mitsubishi is er ook een Plug and play versie. Alle plug and play types van Emtron komen in een eigen behuizing.