Vreedijk Engineering is een bedrijf wat  standalone ecu’s verkoopt en inbouwd. Wij zijn importeur van Link ecu’s en Emtron. Deze ecu’s zijn volledig programmeerbaar naar wens. Standalone ecu’s bieden extra optie’s die een standaard computer niet heeft. Een stand alone computer word ook vaak gebruikt bij een ombouw project auto waarvan de motor is aangepast. Deze stand alone systemen zijn voor verschillende auto als “plug and play” beschikbaar en voor andere modellen als “wire-in” type. Vreedijk geeft naast het leveren ook het advies in welke ecu of hoe u uw motor het beste kan afstellen.

Naast het leveren van standalone ecu’s bieden wij ook software op maat aan.
Dit word ook wel chiptuning genoemd. Wij doen dit alleen op maat gemaakt zodat wij een optimale en veilige afstelling kunnen garanderen.

Tevens hebben wij de kennis en mogelijkheden voor het afstellen van meerdere stand alone systemen die op de markt te krijgen zijn waaronder Motec, Gems, AEM, Link, Greddy en andere systemen waar wij geen dealer van zijn.
Wij kunnen ook diversen onderdelen leveren die nodig zijn om sterke motoren te bouwen, zoals gesmeede zuigers, drijfstangen, nokassen, kleppen en sterkere veren, enz.
Voor alle afstelwerkzaamheden gebruiken wij een rollenbank in Amersfoort of een rollenbank bij u in de buurt, voor meer info vul het contactformulier in .

Neem gerust een kijkje op deze site en mocht u nog vragen hebben bent u altijd welkom .